4005-Yeni İngilizce Öğretim Programına Yönelik Teknoloji Destekli Öğretim Etkinliklerinin Tasarlanması ve Uygulanması

4005 – Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları projeleri kapsamında Tübitak tarafından desteklenen “Yeni İngilizce Öğretim Programına Yönelik Teknoloji Destekli Öğretim Etkinliklerinin Tasarlanması ve Uygulanması” isimli proje kapsamında Erzincan ilinde görev yapan İngilizce  öğretmenlerine  20-21 Eylül 2018 tarihlerinde eğitim verilmiştir.
Proje Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Atatürk Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilmiştir. Projenin Erzincan ayağı proje yürütücüsü Prof Dr. Selçuk Karaman, proje araştırmacıları; Doç Dr. Engin Kurşun, Dr.Öğr. Üyesi Elif Taşlıbeyaz ve Dr.Öğr. Üyesi Turgay Demirel  tarafından gerçekleştirilmiştir.