Üniversitemiz Rektörü Fakültemiz Öğrencileriyle Bir Arada

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Fakültemizde eğitim gören öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ergün Topal ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi H. Ferit Bayata’nın da hazır bulunduğu programda Fakültemiz öğrencilerini Dekan ve Dekan Yardımcılarımızla eğitim gördükleri dersliklerde ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Levent, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, çözüm yollarını öğrenciler ile konuştu. Öğrencilerden gelen talep ve önerileri de titizlikle dinleyerek not alan Rektör Prof. Dr. Levent, “Sizleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde görmekten büyük mutluluk yaşıyoruz. Ülkemizin geleceğini sizler inşa edeceksiniz, bu ülke sizlerin omuzunda yükselecek” dedi.