Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestrası “Yeni Yıl Özel Konseri” Düzenledi

Üniversitemiz, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından “Orkestra Yeni Yıl Özel Konseri” düzenlendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ÖZELMA şefliğinde düzenlenen konser Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Akın LEVENT, Sayın Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Recep POLAT, öğretim üyeleri, öğrenciler ve misafirlerin katıldığı konserde, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ÖZELMA’nın orkestra için düzenlemesini yaptığı “Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri” adlı türkünün yanında türkü düzenlemeleri ve klasik batı müziği eserlerinden oluşan karma bir repertuar seslendirildi. 28.12.2018 tarihli etkinlik katılımcılardan büyük beğeni topladı. Konser sonunda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Akın LEVENT, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ÖZELMA’ya ve solist Dr. Öğr. Üyesi Saadet KURAM’a çiçeklerini takdim ederek emeği geçen bütün öğrencileri ve hocaları kutladı.