Sınıf Eğitimi Öğrencilerinin Sahne Heyecanı

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri tarafından “dayanışma, sevgi, barış” gibi çeşitli değerler ile “iletişim, milli mücadele, sanat bilinci” gibi ders kazanımlarının ele alındığı 9 farklı gösteri ve zeybek halk oyunu sergilendi.

Dr. Öğretim Üyesi Şükran Calp’in yürüttüğü Drama dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere çok sayıda üniversite öğrencisi ve öğretim elemanı yanında İlimiz Haymeana Anokulu, Erzincan Anaokulu ve Yavuz Selim İlkokulundan 100’ün üstünde öğrenci, öğretmenleriyle birlikte katıldı.

Fakültemiz Mavi Salonda sergilenen gösteriler, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Alper Kaşkaya bu türlü etkinliklerin önemine dikkat çekerek katılımlarından dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

bilgi metni