Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşğun Kandal, TÜBİTAK’tan “Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu” almaya hak kazandı.

Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşğun Kandal, TÜBİTAK’tan “Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu” almaya hak kazandı.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Sena Coşğun Kandal TÜBİTAK 2219 – Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri’nin Tucson şehrinde yer alan Arizona Üniversitesi School of Middle Eastern & North African Studies’de misafir öğretim üyesi olarak çalışmaya hak kazanmıştır. Coşğun Kandal, bir yıl sürecek çalışmasını Prof. Dr. Benjamin Fortna danışmanlığında yürütecektir. Dekanlık olarak Dr. Sena Coşğun Kandal’a çalışmalarında başarılar dileriz.