Fakültemizde Dekanlık Devir-Teslim Töreni Düzenlendi

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Recep Polat Görevi Prof. Dr. Mücahit Kağan’ a devretti.

Görev değişimi dolayısıyla Fakültemizde görev devir-teslim töreni düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ergün Kutlusoy, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi H. Ferit Bayata ile akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu görev değişimi töreninde, Rektörümüz bugüne kadar fakültede yaptığı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Recep Polat’a teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Levent, görevi devralan Prof. Dr. Mücahit Kağan’a da yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diledi. Görev devir-teslim töreni karşılıklı plaket ve çiçek takdimiyle tamamlandı.