(0446) 224 03 26 egtfak_yazi@erzincan.edu.tr

Sınav Tarihi              :         16 Eylül 2019-Pazartesi

Sınav Başlangıç Saati:         10.00

Sınav Bitiş Saati       :         17.00

Sınav Yeri: Eğitim Fakültesi Yalnızbağ Yerleşkesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü  İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı, A3-Z13 ve A3-Z15 numaralı derslik

Sınav Detayları: 10.00-12.30 saatleri arasında İngilizce Dil Bilgisi, Okuma, Yazma ve Dinleme Becerilerini ölçen yazılı bir sınav, 13.30-17.00 saatleri arasında da İngilizce konuşma becerilerine yönelik sözlü bir sınav yapılacaktır.

Başarı Kriteri: Her bölümden 20 puan alınacak olup toplamda 70 (Yetmiş) puan alan öğrenciler başarılı olacaktır.

Not: İngilizce Öğretmenliğine kayıt yaptıran öğrencilerimizin İngilizce Yeterlik sınavına girmesi gerekmektedir. Herhangi bir nedenle Yeterlik sınavına girmeyen öğrencilerimize telafi sınav hakkı verilmez ve öğrencilerimizin kayıtları hazırlık sınıfına yaptırılır. Bir başka üniversitenin ilgili yabancı dil bölümlerinin hazırlık sınıflarını devam alarak son iki yıl içerisinde başarı ile tamamladığını belgeleyen, merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçişle gelen, her hangi bir üniversitenin eğitim fakültesine bağlı bölümlerinden ilgili yabancı dil eğitimi bölümlerine kurumlar arası yatay geçişle gelen öğrenciler veya YDS=90 ve üzerinde not alan öğrenciler Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından muaf tutulurlar. Muaf sayılmak için öğrencilerin muafiyet sınavı günü ilgili şartları sağladıklarını gösterir belge ile bölüm başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

%d blogcu bunu beğendi: