(0446) 224 03 26 egtfak_yazi@erzincan.edu.tr

Sonuçlara ulaşmak için Tıklayınız.

Erzincan Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Uygulama Esaslari

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

• Kayıtlar ilgili öğrencinin şahsen müracaatı halinde yapılacaktır. (Mazeretini beyan eden öğrenciler noter vekaleti ile kayıtlarını yapabileceklerdir.)
  • Posta yolu ile kesin kayıt işlemi yapılmayacaktır.
  • Aşağıda istenilen belgeler,  başvuru esnasında teslim edilmiş ise ikinci kez getirmelerine gerek yoktur. Başvuru da eksik evrağı olan öğrencilerin evraklarını tamamlaması gerekmektedir.

GEREKLİ BELGELER

1. ÖSYS Sonuç Belgesi
  2. Yükseköğretim Kurumundan Alınan Öğrenci Belgesi
  3. Disiplin Durumunu Gösterir Belge (Öğrenci belgesi ya da transkriptte belirtilmiş ise ayrıca istenmez)
  4. Onaylı Not Transkripti (Muafiyet için)
  5. Onaylı Ders İçeriklerini Gösterir Belge (Muafiyet için)
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  7. 4 Adet Vesikalık Fotoğraf
  8. Flash Ortamında Fotoğraf (Boyutları 405X500 100 KB’tı Aşmayacak Şekilde)
  9. İkinci Öğrenim İçin: Öğrenci Katkı Payı Banka Dekontu (Öğrenciler Katkı Payını aşağıda belirtilen Halk Bankası IBAN Numaralarına; Adı, Soyadı ve T.C. Numaralarına göre yatırabilirler.
  10. Öğrenci Katkı Payını Yatırdığına Dair Banka Dekontu. (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin)

NOT : İkinci Öğretim Katkı Payı, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda kesin kayıt yapıldıktan sonra yatırılacaktır.

BAŞVURULAR

BaşlangıçBitiş