(0446) 224 03 26 egtfak_yazi@erzincan.edu.tr

2019 – 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Kesin Kayıt Dilekçesi

Kesin kayıtlar: 3 Ekim-7 Ekim 2019 tarihleri arasında şahsen ya da vekâletname ile yapılacaktır.

Ek yerleştirme: 8 Ekim -11 Ekim 2019 (Adalet ve Felsefe alanı Kontenjanları dolmadığı takdirde)

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

Programa kabul edilenler için ücret: 2.054 TL dir. (Ücret İki taksitte alınacaktır. Birinci taksit 1300 TL olup kesin kayıt tarihinde yatırılacaktır. İkinci taksit ise 754 TL olup bahar döneminde yatırılacaktır.)

Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi
  2. Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi; Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
  3. Lisans Mezunları için Onaylı Lisans Not Durum Belgesi
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla fotokopisi kabul edilir)
  5. İki Adet Vesikalık Fotoğraf
  6. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin (1300 TL), ilgili banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu.(Dekont açıklama kısmında TC kimlik numarası ve Ad Soyad Yazıması gerekmektedir)
  7. Gerekli görülebilecek diğer belgeler.

Not-1: Belge asıllarının ibraz edilmesi şartıyla, fotokopilerinin fakültemizde ön kayıt esnasında onaylanması mümkündür.

Not-2: 2019- 2020 Öğretim yılında Pedagojik Formasyon Eğitimine başvuru yapan ve kayıt hakkı kazanan öğrencilerin dikkatine;

Pedagojik formasyon eğitimi programı bir sertifika programı olup bu program sonucunda verilen sertifikanın öğretmenlik başvurularında bir koşul olarak dikkate alınıp alınmaması hususu tamamen Milli Eğitim Bakanlığı’nın takdirindedir.

Bu konuda Üniversitemiz ve Fakültemizin herhangi bir taahhüdü ve yükümlülüğü bulunmamaktadır.

IBAN: TR20 0001 2009 3440 0006 0000 96

Banka adı: Halk Bankası Erzincan Şubesi