Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden Materyal Sergisi

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 3.sınıf öğrencileri tarafından Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ertuğrul Ahmet Terzioğlu ve ders öğretim elemanı Dr.Öğr.Üyesi Sonnur Küçük Kılıç önderliğinde Beden Eğitimi ve  Spor Alanı’nda var olan sorunların çözümü ve alanı geliştirmeyi hedefleyen dönem sonu ” Materyal Sergisi” düzenlenmiştir.

Öğrencilerin materyal geliştirmelerini sağlamak ve spor branşlarında kullanılan mevcut saha, araç-gereç ve malzemeleri daha ergonomik hale getirerek yenilikler sunmak amacıyla düzenlenen sergiye Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrenciler katıldılar.

Daha sonra öğrencilerin hazırlamış oldukları sergiyi gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Levent ve Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Polat, öğrencilerden materyalları hakkında bilgiler aldılar.