10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününde Fakültemizde Program Düzenlendi

10.11.2022 tarihinde Fakültemiz Mavi Konferans Salonunda Atatürk’ü Anma Günü kapsamında bir program düzenlendi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Ercan EKİNCİ, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Cihat ÖZGENEL, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Erdem YAVUZ, Doç. Dr. Alper KAŞKAYA ve Fakültemiz öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Dr. Öğretim Üyesi Ruhi KARA, yaptığı açış konuşmasında Atatürk’ün millî bir değer oluşuna dikkat çekerek onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde herkes için temel görevin azimle çalışmak olduğunu vurguladı.

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Tuğçe KISACIK ve Halil KOÇDEVECİ’nin sunuculuğunu yaptığı programda öğrencilerimiz Hilal IŞIK, Samet SEVİNÇ, Eylem ÇELEBİ ve Fikret ÇAKMAKÇI tarafından şiirler okunurken Müzik Bölümünden Arş. Gör. Dr. Kerim Baki KALAN’ın yönetiminde Müzik Bölümü öğrencileri Fırat SÜNER, Atahan AYDIN, Mehmet DALTABAN ve Ceren SARIKAYA tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Şiir ve müzik dinletisinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Ercan EKİNCİ ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit KAĞAN tarafından katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ruhi KARA ve Arş. Gör. Dr. Kerim Baki KALAN’a teşekkür belgeleri takdim edildi.