Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşğun Kandal, TÜBİTAK’tan “Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu” almaya hak kazandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Sena Coşğun Kandal TÜBİTAK 2219 – Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri’nin Tucson şehrinde yer alan Arizona Üniversitesi School of Middle Eastern & North African Studies’de misafir öğretim üyesi olarak çalışmaya… Okumaya devam et Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşğun Kandal, TÜBİTAK’tan “Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu” almaya hak kazandı.

Sınıf Eğitimi Öğrencilerinin Sahne Heyecanı

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri tarafından “dayanışma, sevgi, barış” gibi çeşitli değerler ile “iletişim, milli mücadele, sanat bilinci” gibi ders kazanımlarının ele alındığı 9 farklı gösteri ve zeybek halk oyunu sergilendi. Dr. Öğretim Üyesi Şükran Calp’in yürüttüğü Drama dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere çok sayıda üniversite öğrencisi ve öğretim elemanı… Okumaya devam et Sınıf Eğitimi Öğrencilerinin Sahne Heyecanı