2023-2024 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı Kesin Sonuçları ve Kayıt Şartları

Kazanan Kadın-Erkek listesine erişmek için tıklayınız.

Kesin Kayıtlar

Kazanan adayların kesin kayıtları, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

 

Kazanan Adayların Kesit Kayıt Tarihleri

28 Ağustos 2023 – 01 Eylül 2023

Saat: 09:00-16:30

  • Belirtilen bu süre içerisinde kayıt yaptırmayan adayların sağlık raporu dâhil hiçbir mazereti kabul edilmez. Kesin kayıtlar sonunda boş kontenjan sayıları üniversite web sayfasından (http://ebyu.edu.tr) duyurulur. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmaz.
  • Belirlenen kayıt tarihleri arasında kesin kayıt işlemini yapmamış ya da kesin kayıt işlemini yaptıktan sonra kaydını sildirmiş öğrenci, herhangi bir mazeretle kayıt talebinde bulunamaz

Kesin Kayıt İçin İstenecek Belgeler

  1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (*) (**)
  2. 6 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) vesikalık fotoğraf
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi (Noter onayına gerek yoktur.)
  4. Tam teşekküllü hastanelerden alınmış üzerinde “Beden Eğitimi ve Spor Alanı ile ilgili Bölümlerde öğrenim görmesinde sakınca yoktur” ibaresi bulunan Sağlık Kurulu Raporu.

Not: Kesin kayıt işlemleri sırasında gerekli olan “Beden Eğitimi ve Spor Alanı ile ilgili Bölümlerde öğrenim görmesinde sakınca yoktur” ibaresi yazılı heyet raporu için 18.09.2023 tarihine kadar ek süre verilecektir. 

(*) İlgili belgelerin noter onaylı suretleri ile aslı gibidir suretleri kabul edilmez.

(**) Diplomasını kaybedenler, mezun olduğu ortaöğretim kurumundan “diplomasını kaybedenlere mahsus belge” ile kayıt yaptırabilir.

Not: Kazanan adaylar gerekli evrakları şahsen veya noterden verilecek vekâlet yolu ile teslim edebileceklerdir. Posta veya çevrimiçi evrak teslimi yapılmayacaktır.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email