24 Kasım Öğretmenler Günü Mezunlar Buluşması

23 Kasım tarihinde; Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından  ‘24Kasım Öğretmenler Günü kapsamında’ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr Mücahit KAĞAN’ın da katılımıyla ‘Mezunlar Buluşması ‘adlı etkinlik yapılmıştır. Etkinliğe Fakültemiz Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı’ndan mezun olmuş; 1 öğretim görevlisi, 2 öğretmen, 5 yüksek lisans öğrencisi konuşmacı olarak katılmıştır. Anabilim dalı öğrencileri ile buluşan mezunlar; akademik kariyer deneyimleri ve hazırlık süreçleri, Kpss-Ales ve Yabancı Dil sınavlarna  ilişkin deneyimleri, öğretmenlik için atama ve çalışma koşulları  hakkında katılımcılara bilgiler vermişlerdir. Anabilim dalı öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen toplantı eğitim öğretime devam eden öğretmen adaylarının sorularına yanıt buldukları, motive oldukları söyleşi; Sayın Dekanımızın ve öğretim üyelerinin katılımcılara katılım belgesini takdimleri ile sonlanmıştır.