Bölüm ve Anabilim Dalı Toplantıları Gerçekleştirildi

Dekanlığımız tarafından her dönem düzenlenen bölüm toplantıları, bu dönem 26 Şubat-12 Mart tarihleri arasında dekanlık toplantı odasında gerçekleştirildi. Toplantılara Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN başkanlık etti ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Erdem YAVUZ, Doç. Dr. Alper KAŞKAYA, bölüm başkanları, anabilim dalı başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Dekanımız, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini değerlendirerek sürece yönelik planlamaları ele aldı. Toplantılarda, fakültede yapılan iyileştirme çalışmaları ve eğitim öğretim sürecinin daha nitelikli hale getirilmesi gibi gündem maddeleri ele alındı ve öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu ve verimliliği artırmak için çeşitli öneriler de paylaşıldı. Düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıların, eğitim-öğretim ve araştırma sürecinin devamlılığını sağlama ve öğretim elemanları ile iletişimi güçlendirme gibi olumlu etkileri dile getirildi. Karşılıklı temenni ve dileklerin sunulmasının ardından toplantılar sona erdi.