EBYÜ’lü Gençler Satranç Turnuvası Ödül Töreni

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı bünyesinde faaliyet gösteren EBYÜ Zeka Oyunları Kulübü tarafından Erzincan Valiliği, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Erzincan İl Temsilciliği iş birliği “EBYÜ’lü Gençler Satranç Turnuvası” gerçekleştirilmiştir. 22 Mart 2024 tarihinde üniversitemiz Sosyal Tesisler’ de gerçekleştirilen turnuvaya 98 EBYÜ’lü öğrenci katılmış olup, Hızlı Satranç Turnuva’sı formatında 6 turda tamamlanmıştır. Turnuva da üstün başarı sergileyerek dereceye giren yarışmacılara ödülleri, Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, dekan yardımcımız Doç. Dr. Alper Kaşkaya ve kulüp yöneticileri tarafından fakültemiz mavi salonda verilmiştir. Ödül töreninde konuşan Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN gerçekleştirilen bu etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ödül alan öğrencileri ve turnuvayı gerçekleştiren Zeka Oyunları Kulübü üyelerini tebrik etmiştir. Ödüllerin takdiminden sonra program sona ermiştir.