Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Özel Yetenek Sınavını Gerçekleştirdi

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne öğrenci alınması için 20.08.2022 tarihinde Yıldırım Akbulut Spor Salonunda özel yetenek sınavı yapıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Kaya ve Bölüm Öğretim üyelerinden oluşan komisyon tarafından gerçekleştirilen sınavda, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı TYT alanında ilk 800.000 içerisinde yer alan Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden öğrenciler katılım gösterdiler. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Erdem Yavuz sınav salonunu ziyaret ederek, komisyonda görevli öğretim üyelerinden sınav hakkında bilgi aldılar. Bir süre sınavı izledikten sonra katılım sağlayan öğrenci adaylarına ve komisyon üyelerine kolaylıklar dileyerek salondan ayrıldılar.

Özel yetenek sınavına başvurusu kabul edilen 17 erkek ve 6 kadın adaydan, 14 erkek ve 4 kadın aday sınavı başarı ile tamamlayarak kayıt hakkı kazandılar.