Engellilerin Toplumdaki Yeri Konulu Sunum Yapıldı

17.10.2023 Salı günü 13.30’da Fakültemiz Mavi Salonda Yunus KILIÇ tarafından “Engellilerin Toplumdaki Yeri” konulu sunum gerçekleştirildi. Sunuma Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanında Fen Bilgisi Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileriyle öğretim elemanları da katıldı.

Özel Uzmanlar Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Yunus KILIÇ’ın engelliler ve toplum hayatı üzerine öğrencilerimize yaptığı sunumda toplumsal bilincin artırılması, engellilerin toplumsal ve ekonomik uyumunda kişilere düşen sorumluluklar ve Türkiye’de engellilere sunulan iyileştirme hizmetleri, aile desteği, engellilerin üreten bireylere dönüşümü gibi konulara değinildi. Öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turgut BAYDAR tarafından Yunus KILIÇ’a konuşmaları için teşekkür belgesi verildi.