Fakültemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Gerçekleşti

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve İlk Öğretmenim Kulübü tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” programı düzenlendi.

Fakültemiz Mavi Salon’da gerçekleşen programa Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Erdem Yavuz, Doç. Dr. Alper Kaşkaya, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programda ilk olarak Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Şen, günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirdi. Program daha sonra Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri, mezunlar ve öğrenci ailelerinin öğretmenler günü mesajlarıyla devam etti.

Program sonunda Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencileri programa katılan öğretim elemanlarına karanfil hediye etti.