Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’nın Matematik Seferberliği Çalışmaları

Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’nın Matematik Seferberliği çalışmaları kapsamında ilimiz Kavakyolu İlkokulu ve Hayrettin Paşa İlkokulu’nun 4. sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Adem Ayazlı ile Halil Özdemir kampüsümüze ziyarette bulundular. Misafirlerimize matematik eğitimi anabilim dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Bekdemir, Doç. Dr. Fatih BAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÇAKMAK GÜREL, Arş. Gör Üzeyir YENİÇERİ ve matematik eğitimi bölümü öğrencilerinden Nisa TURAÇ ile Pelda İZMİR eşlik etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak Müzik Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencisi Arzu LÖK tarafından Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde verilen mini konsere katılan öğrencilerimize daha sonra kampüsümüz sosyal tesislerinde yemek ikram edildi. Ardından düzenlenen kampüs gezisinde üniversitemiz Merkez Kütüphanesi öğrencilere tanıtıldı. Daha sonra Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim dalının derslikleri ve matematik laboratuvarı ziyaret edildi.