Fakültemiz tarafından “Türk Halk Müziği Konseri” Verildi

Üniversitemiz bahar şenlikleri kapsamında Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Türk Halk Müziği Konseri” verildi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleşen konsere Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ABD Başkan V. Doç. Dr. Selma Taşkesen, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Şube Müdürü Yücel Seyhan, Üniversitemiz Sanat Danışmanı Öğr. Gör. İlhan Akdeniz, Müzik Eğitimi Bölümü öğretim elemanları, akademisyenleri, öğrenciler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Caner Killik şefliğinde gerçekleşen konserde Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri Şad Olup gülmedim, Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber, Haydar Haydar, Gova gova İndirdiler Yazıya, Pınarın Başından Ufak Taş gelir Gafil Gezme Şaşkın, Gezsem Dünyanın dört Bucağını, Nasip olursa Amasya’ya Varırsan, yoruldum Yorgunum, Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma gibi halk müziğimizin önemli eserlerini seslendirdi.

Konser sonunda Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel katkılarından dolayı Şef Caner Killik’e çiçek takdim ederken, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan da teşekkür belgesi takdiminde bulundu.