Fakültemizde Eğitimde İyi Örnekler Söyleşileri Düzenlendi

13.12.2023 Çarşamba günü Fakültemiz Mavi Salon’unda Eğitimde iyi örnekler söyleşisinin birincisi yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Erdem YAVUZ ve Doç. Dr. Alper KAŞKAYA ile Sınıf Eğitimi Anabilim dalı öğretim üyeleri, öğrencileri ve Fevzi Efendi ilkokulu okul müdürü ve 2. Sınıf öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşen programda Fevzi Efendi İlkokulu öğretmenlerinden Kemal KAYAR öğretmenimizin söyleşisi ve öğrencilerinin verdikleri müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Erdem YAVUZ ve Doç. Dr. Alper KAŞKAYA ’nın Değerli hocamız Kemal Kayar ve söyleşide moderatörlük yapan Doç. Dr. Dilek İlhan Beyaztaş hocamıza çiçek ve teşekkür belgelerini vermesiyle son buldu.