Fakültemizde Özel Gereksinimli Öğrencilerin Farkındalığına Yönelik Afiş Sergisi Düzenlendi

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencilerinin, Arş. Gör. Dr. Orhan Aydın’ın yürüttüğü Özel Eğitim ve Kaynaştırma dersi kapsamında dönem sonu için hazırladıkları özel gereksinimli öğrencilerin farkındalığına yönelik afişleri bölümün sınıf koridorlarında sergilediler. Otizm Spektrum Bozukluğu, Zihin Yetersizliği, Duygu-Davranım Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Rett Sendromu, Down Sendromu, Fragile X Sendromu, İşitme Yetersizliği, Öğrenme Güçlüğü gibi farklı kategorideki özel gereksinimli öğrencilerin özelliklerine, yaygınlık oranlarına ve ne tür desteklere gereksinim duyduklarına ilişkin bilgilerin yer aldığı afişler final haftası boyunca farkındalık oluşturmak amacıyla sergilenmeye devam edecektir.