Fakütemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinden “Baskı Resim Sergisi”

Bahar şenlikleri kapsamında Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 4.sınıf öğrencileri tarafından “Baskı Resim Sergisi” düzenlendi.

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesinde yer alan Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Erdem Yavuz, Doç. Dr. Alper Kaşkaya, Resim-İş Anabilim Dalı Başkanı Vekili Doç. Dr. Selma Taşkesen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sergide Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıftan 35 öğrencinin hazırladığı mano baskı çeşitlerinden şablon, tetra, cam ve linol baskı çalışmalarından oluşan toplam 108 eser yer aldı.

Sergi 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerde sanatseverlere açık olacak.