Matematik Eğlenceli Bir Oyundur TÜBİTAK 2209A Proje Yazma Deneyimi Söyleşisi

9 Kasım 2023 Perşembe Günü Saat 10.00’da Eğitim Fakültesi Mavi Salonda Eğitim Fakültesi ve Teknoloji Transfer Ofisi İşbirliği ile düzenlenen Matematik Eğlenceli Bir Oyundur proje yazma deneyimi başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper KAŞKAYA, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Paşa YALÇIN, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÇAKMAK GÜREL, Fakülte öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide öncelikle Öğr. Gör. N. Oğuzhan Akoğuz tarafından TÜBİTAK 2209A Proje yazma sürecine ilişkin bilgi paylaşımda bulunmuş olup, ardından Fakültemizin ilk TÜBİTAK 2209A Projesini gerçekleştiren öğrencilerimiz Nazlıcan BARAN, Firdes Zehra ÖZKAN, Gülsüm İlayda ÇETİN, Zeliha YÜCE ve proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Oben KANBOLAT tarafından proje yazma süreci ve deneyimlerine dair paylaşımda bulunmuşlardır. Dinleyicilerin katılımıyla gerçekleşen soru cevap bölümünün ardından konuşmacılara Teşekkür belgesi takdim edilmiştir.