Öğretmen Adaylarımız Uluslararası Sempozyumda Sunum Yaptı

Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileriden Firdevs Zehra ÖZKAN, Gülsüm İlayda ÇETİN, Nazlıcan BARAN ve Zeliha YÜCE Ankara Kızılcahamam Patalya Thermal Resort Hotel de 6.sı gerçekleştirilen “International Symposium of Turkish Computer and Mathematics Education” isimli uluslararası sempozyuma katıldı. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen “Matematik Eğlenceli Bir Oyundur” isimli Tübitak – 2209 projesi kapsamında üretilen “Öğretmen Adaylarının Matematik ve Zekâ Oyunları Atölye Tasarlama ve Uygulama Deneyimleri” isimli sözlü bildiri çalışması, sempozyum bilim kurulu tarafından incelenip kabul edilmiştir. Valimiz Sn. Doç. Dr.  Hamza AYDOĞDU’nun destekleri ile katılım gerçekleştiren öğretmen adaylarımız sözlü bildiri sunumlarını başarı ile gerçekleştirmiştir.