Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve İlk Öğretmenim Kulübünden Sivas’a Kültürel Gezi

Üniversitemiz kültür etkinlikleri kapsamında 13.06.2022 tarihinde Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve İlk Öğretmenim Kulübü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Sivas gezisi gerçekleştirildi. Geziye Sınıf Eğitimi Anabilim Dalının birinci ve ikinci sınıf öğrencileri, Fakülte Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper KAŞKAYA, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şükran CALP ve Arş. Gör. Emre KÜÇÜK katıldı.
Gezi kapsamında Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Sivas Şehir Müzesi, Çifte Minareli Medrese, Gök Medrese, Buruciye Medresesi, Şifaiye Medresesi, Sivas Tarihi Jandarma Binası ve Sivas kent meydanı ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında gezilen yerlerin tanıtılmasında Sivas il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Tarih Öğretmenleri rehberlik etti. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile öğle yemeğinde buluşan öğrencilerimiz, daveti için teşekkür ederken kendilerine bakır bir tepsi hediye ettiler.