Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Birinci ve Dördüncü Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bir Gezi Düzenlendi

08.11.2023 tarihinde Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı, öğrencilerine bir gezi düzenledi. Erzincan’ı tarihî ve kültürel yönleriyle birinci sınıf öğrencilerine tanıtmak, dördüncü sınıf öğrencilerimizin de yıl sonunda veda edecekleri şehre bir kez daha sosyal ve kültürel yönden bakmalarını sağlamak amacıyla Erzincan Müzesi, İl Halk Kütüphanesi, Bakırcılar Çarşısı, Ekşisu gibi alanlara ziyaretler gerçekleştirildi.

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Merve Nur SEZGİN ve Arş. Gör. M. Sami ÜNAL’ın katıldığı, Erzincan’ın tarihî ve kültürel mirası, öğrencilerimizin eğitim olanaklarına ulaşımı gibi birçok konuda bilgilerin verildiği gezi sonunda Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Sema ERTANE BAYDAR, bu gibi gezi ve organizasyonların ilerleyen haftalarda Fakültemizle uyumlu şekilde başka alan ve temalarla süreceği bilgisini paylaştı.