Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri Tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Düzenlendi

29.11.2023 Çarşamba Günü Fakültemiz Mavi Salonda Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencilerimiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Erdem YAVUZ ve bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilerimiz tarafından kurulan koro tarafından türküler okundu, şiir dinletileri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz tarafından günün anlamına yönelik konuşmaların ve türkülerin ardından program sona erdi. Dekanımız Prof. Dr. Mücahit KAĞAN, programın gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilere teşekkür etti.