Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalında Mezunlarla Buluşma Toplantısı Gerçekleştirildi

22.11.2023 Çarşamba günü mezunlarımızdan Lokman BOZDERE ve Cansu AKSU ÖZCAN’ın katılımlarıyla “Mezunlarla Buluşma Toplantısı” gerçekleştirildi. Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileriyle mezunlarımızın buluştuğu toplantıda yeni mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet sonrası imkânları daha iyi anlaması, eski mezunlarımızın tecrübelerinden faydalanması için birçok farklı başlıkta konuşmalar gerçekleşti.

Özellikle meslek hayatında öğrencilerimizin karşılaşacağı durumlar, mesleğe girmeden önceki bu son dönemde yapılması gereken çalışmalar ve mezun olunan programın bireylere kazandırdığı avantajlar üzerinde duran mezun öğretmenlerimiz, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladıktan sonra toplantı sona erdi.

Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turgut BAYDAR, bu gibi toplantılarla mezun öğrencilerimizle buluşmaların devam edeceğini ve hem öğretim elemanlarımızda hem de öğrencilerimizde bu yolla doğal bir isteklendirme oluşturup eğitim-öğretimin kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirtti.